Springest maakt opleidingsbrochures op met Marvia

Springest produceert 'op maat gemaakte' opleidingsbrochures met Marvia

springest-overview-thumb_image_url-1422004400

Over Springest:

Springest is dé site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 37.000 trainingen van meer dan 3.000 verschillende aanbieders. Springest is ook actief in Duitsland en Engeland en verwelkomt maandelijks ongeveer 300.000 unieke bezoekers.

Aanleiding:

Springest heeft te maken met grote aantallen aanvragen voor opleidingen op hun website. Geintereseerden willen nav hun aanvraag informatie ontvangen die zoveel als mogelijk is toegespitst op hun eigen case. Hierin spelen bijvoorbeeld locatie en kennisnivo een belangrijke rol.

Klantvraag:

Kan Marvia helpen met het geautomatseerd opmaken van brochures nav een online info aanvraag. In de opmaak van de brochure willen we zoveel mogelijk rekening houden met de specifieke behoeften van de cursist.

De oplossing:

Marvia heeft middels onze API een live verbinding met de database van Springest, en heeft op deze manier de informatie van 37.000 opleidingen ontsloten. Op het moment dat  een informatie aanvraag wordt geplaatst worden gegevens verzameld,  gecombineerd met de NAW, en persoonlijke kenmerken van de aanvrager. Zelfs de reviews van users met vergelijkbare demografische kenmerken worden in de aanvraag meegenomen. De gebruiker ontvangt binnen enkele seconden een volledig gepersonaliseerde opleidingsbrochure met relevante informatie.

Details:

  • Marvia API koppeling met database
  • Maandelijks 2500+ brochures opgemaakt