Ritchie Bros maakt veilingbrochures op met Marvia

Opmaakproces van meertalige brochures wordt geautomatiseerd

auction-site-1

Over Ritchie Bros:

Ritchie Bros. is ’s werelds grootste industriĆ«le veilinghuis. Ze zijn klein begonnen en uitgegroeid tot een veilinghuis waar kopers en verkopers van over de hele wereld materieel aankopen en inbrengen. Hoe? Door klantenservice centraal te zetten en onze toewijding aan openbare veilingen zonder limieten.

Aanleiding:

Ritchie Bros maakt voor iedere veiling een brochure met de te veilen objecten. In het verleden werden deze brochures handmatig opgemaakt. Dit proces was erg bewerkelijk en kostte veel uren. De vraag was of Marvia opmaak van deze brochures konden automatiseren, en zo tijd en geld konden besparen. Maar ook bijdragen aan een eenduidiger en herkenbaar merkbeeld van Ritchie Bros.

Oplossing:

Een opmaakmodule waarbij de te veilen objecten automatisch worden opgehaald uit een database en worden ingeladen in een template. Gebruikers kunnen de brochure naar eigen inzicht opmaken en vervolgens exporteren naar PDF. Als de brochure compleet is gaat het document de ‘workflow’ in. Op deze manier kan marketing/ communicatie controle houden over de kwaliteit van de gepubliceerde brochures.

Specs:

  • Opmaakmodule Outliner: Voor auto opmaak van brochures
  • Brandlocker: voor opslag assets
  • Autofill: Op basis van XML laden we automatisch de te veilen items en passen de taal en locatie gegevens aan
  • 10+ talen: Meertalige brochures voor geheel Europa
  • Workflow: Voor goedkeuring brochures
  • Koppeling met drukker