Cliniclowns maakt lange neus naar ingewikkelde opmaakprocessen

Cliniclowns creëert makkelijker en sneller marketingmaterialen met Marvia

doneer-img2

Over Cliniclowns:

Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren we tijdelijk een omgeving zonder beperkingen. Jaarlijks spelen we met meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen om zo hun kwaliteit van leven te bevorderen. CliniClowns Nederland bestaat uit 70 clowns en 50 kantoormedewerkers. Wij worden ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers en ambassadeurs, verspreid over heel Nederland.

Aanleiding:

Cliniclowns wil haar bereik en impact steeds vergroten, met veel terugkerende acties en veel vrijwilligers die iets voor cliniclowns willen ondernemen is het belangrijk om partijen te ondersteunen met de juiste marketing materialen. Het creëren van campagnematerialen was een duur en tijdrovend proces.

Klantvraag:

Kan Marvia ons helpen om Marketingmaterialen: flyers, cheques, social media berichten, posters, en brochures opmaken? Idee is om dit op een gebruikersvriendelijke manier te doen zodat mederwekers en vrijwilligers zelf marketingmaterialen op kunnen maken binnen de huisstijl van Cliniclowns.

De oplossing:

De Marvia opmaakmodule met geïntegreerde beeldbank. Hierin kunnen zowel on- als offline documenten door medewerkers zelf opgemaakt worden. Door de proportional scaler kunnen documenten automatisch naar het juiste formaat geschaald worden.

Details:

  • Marvia omgeving in look and feel Cliniclowns
  • 5+ users
  • 20 templates: Cheque, poster, social banners, factsheets, advertenties, visitekaartjes
  • Proportional scaler: 1 keer opmaken en op verschillende formaten publiceren
  • Goedkeuringsflow
  • DPI checker voor kwaliteit foto’s
  • Management reporting