BERG maakt internationale brochure op met Marvia

BERG laat internationale resellers brochures geautomatiseerd opmaken

x01_58914

Over BERG:

BERG heeft al sinds 1985 ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelplezier! Wat begon in een schuur op de boerderij, is nu een internationaal bedrijf geworden. In meer dan 56 landen in alle werelddelen worden BERG skelters verkocht.  Daarnaast is BERG ook leverancier van kwaliteitstrampolines.

Aanleiding:

Berg werkt via een internationaal netwerk van dealers. Om hun producten goed onder de aandacht te brengen wordt er periodiek een brochure uitgebracht met de nieuwste producten. Het opmaken van deze brochures waarin dealergegevens (oa NAW, logo en openingstijden) worden opgenomen was een tijdrovend en foutgevoelig proces.

Klantvraag:

1. Opmaakmodule waar dealers, verkopers van de BERG producten op een eenvoudige manier hun eigen brochures op kunnen maken. Binnen de huisstijl van BERG. Hier moet na opmaak een centrale check op plaats kunnen vinden door de marketeers van BERG.

2. Een beeldbank waarin alle productfoto’s en -logo’s zijn opgeslagen in een overzichtelijke database. Deze beelden moeten ook te gebruiken/ importeren zijn in de templates van BERG.

De Oplossing:

Eén omgeving waarin dealers inloggen en eenvoudig hun lokale gegevens kunnen toevoegen aan de opmaakmodule. Hiernaast kunnen logo’s/foto’s eenvoudig worden gedeeld/geraadpleegd in Brandlocker.  Hiermee wordt de huisstijl bewaakt, maar hebben de dealers mogelijkheid om lokale informatie toe te voegen aan de brochure.

Details:
– Uiting: Brochure
– Gebruikers: 100+
– Aantal templates: 3
– Keywords: Huisstijlbewaking, kostenbesparing, gebruikersgemak, DAM