Ambassadeursmeeting Oktober

Vorige maand werd Marvia Ambassadeurs Meeting gehouden in ons nieuwe pand bij B.Amsterdam.

B-AMSTERDAM

Vorige maand werd Marvia Ambassadeurs Meeting gehouden in ons nieuwe pand bij B.Amsterdam. We mochten een tweetal nieuwe ambassadeurs welkom heten van Stayokay en Domino’s Pizza. Naast het delen van elkaars uitdagingen en een aansluitende borrel zijn tussen de bedrijven door de volgende onderdelen besproken:

Domino’s Pizza Marketing Portaal:

Domino’s laat zien aan de andere ambassadeurs hoe Marvia binnen hun organisatie gebruikt wordt en helpt om de franchisehouders maximaal te ondersteunen met lokale en nationale marketingcampagnes

Prioritering Roadmap en nieuwe features

Samen met de ambassadeurs hebben we de eerder genoemde features doorlopen en de roadmap voor de komende maanden geprioriteerd. Hierbij werden met name de ontwikkeling van een goede DM module en de uitbreiding van ons framework als belangrijk bevonden.

De Kracht van visualisatie

Voor dit onderdeel hadden we met Mr Prezident een zeer interessante gastspreker uitgenodigd. Met een paar simpele, maar vooral zeer sprekende voorbeelden, werd er duidelijk gemaakt hoe je je bedrijf en product zo effectief en creatief mogelijk in de markt kunt zetten.