Kantoorruimte op de Silicon Canals

4994926147_d8e97b9a82_b-1

Onze goede vrienden van Cardcloud hebben een nieuw onderkomen gevonden in het oude kantoor van Sofa. Zij vonden het een goed idee vonden om naar SFO te verhuizen. Facebook heeft daar namelijk een aantal bureaus voor hen gereserveerd. Yep, #appsterdam is booming.

De afgelopen tijd hebben we met veel plezier het kantoor gedeeld met de heren van Cardcloud en nu is er dus weer ruimte voor nieuwe buren. Het delen van een werkplek biedt vele voordelen, ongezouten kritiek op je plannen, contact met nieuwe mensen en een goede vrijmibo. Kortom, zijn jouw ambities even groot als die van ons of als die van onze vorige buren? neem dan vooral contact op, details below?

Het kantoor is gelegen op de vijfde etage van een monumentaal pand aan de Keizersgracht. De ruimte is erg licht met aan beide zijden een prettig uitzicht. Aan de voorzijde kijk je namelijk uit over de Keizersgracht en aan de achterzijde heb je uitzicht op het Rijksmuseum. De ligging is tussen de Leidsestraat en de Spiegelstraat, hartje centrum dus.

Interesse? Een aantal sfeerbeelden.

  De ruimte is 30 m2
  ?turn key’ = houten vloer en witte muren
  Er zijn reeds 6 bureaus aanwezig, dus je kan meteen aan de slag.
  Glasvezel internet.
  Uitzicht op de keizersgracht
  Gedeelte vergaderruimte met whiteboard en presentatie scherm beschikbaar
  DJ Gaby en Xbox 360 Knect voor vrijdagmiddag entertainment
  Dit alles voor ?1.000,- + service kosten


Grotere kaart weergeven