Louwman voert snelheid op met Marvia

Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki worden ontsloten vanuit één marketing portaal

Louwman

Over Louwman:

De Louwman Group is één van de grootste distributeurs uit de automotive industrie van Europa. Met een rijke historie van meer dan 90 jaar en de Louwman Groep is nog steeds een familiebedrijf. Vandaag de dag bestaat Louwman uit import bedrijven voor de labels  Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki. Hiernaast is de Louwman Groep actief in retail, lease en  finance, fullfilment, en de distributie van mobiele hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking (Welzorg).

Klantvraag:

Omdat Louwman meerdere sterke labels in haar assortiment voert, is het belangrijk om de vestigingen op een eenvoudige en snelle manier te voorzien in de meest recente marketingmaterialen. Hiernaast worden er decentraal veel promotiematerialen gecreëerd waarbij het belangrijk is dat deze altijd aan de huisstijl voldoen.

Louwman had behoefte aan één omgeving waar alle medewerkers marketing materialen kunnen beheren, bestellen, en opmaken. Over de verschillende labels heen, en op een manier dat er centraal inzicht ontstaat in het verbruik.

De oplossing: Orderpicker met PostNL Printmanagement

Schermafbeelding 2015-03-09 om 11.10.43

De Marvia Orderpicker is ingericht als een dynamische webshop waar iedere gebruiker een vooraf geselecteerd assortiment te zien krijgt. Zo krijgt bv Suzuki alleen haar assortiment te zien, maar wordt de Orderpicker vanuit één achterkant beheerd waardoor centraal ingekocht en geproduceerd kan worden. Gebruikers kunnen op deze manier makkelijk en snel hun marketing materialen bestellen of opmaken binnen huisstijl, waardoor de time 2 market wordt verkort. En omdat print orders continu worden gebenchmarkt door PostNL Print Management worden er aanzienlijke besparingen op het drukwerk gerealiseerd.

Details:

– Producten in webshop: Brochures, handleidingen en flyers
– Gebruikers: 500+
– Keywords: Regionale ondersteuning, gebruikersgemak en huisstijlbewaking
– Gebruikersgroepen: 2 (vestigingen, marketingmedewerkers)