Lokale Bibliotheken ‘Aan Zet’ voor creatie marketingmaterialen

Bibliotheken in de Regio Dordrecht kunnen snel en eenvoudig uitingen opmaken binnen huisstijl met Marvia

Screen Shot 2016-02-26 at 11.11.41

Over Bibliotheek AanZet:

De Bibliotheek AanZet is de lokale, multimediale en vrije toegangspoort tot kennis en cultuur. Ze bieden je graag een energieke en inspirerende plek waar je anderen kunt ontmoeten, je volop kunt ontspannen, de wereld om je heen kunt ontdekken en je talenten kunt ontwikkelen. De BibliotheekAanZet heeft het hoofdkantoor in Dordrecht en faciliteren vanuit hier de verschillende vestigingen in de regio.

Aanleiding:

Met verschillende vestigingen onder zich, en één overkoepelende huisstijl wil de Bibliotheek AanZet op een eenvoudige manier de lokale bibliotheken in staat stellen om snel en eenvoudig marketing materialen op te maken/ af te laten drukken.

Klantvraag:

Kunnen onze veel gebruikte huisstijl items in templates onder brengen, waarbij bepaalde zaken vast staan, en bepaalde zaken op lokaal niveau aan te passen zijn. Als er lokaal een template bewerkt is wil met op centraal nivo nog de mogelijkheid hebben om het gecreëerde materiaal goed/ af te keuren.

De oplossing:

De Marvia opmaakmodule met goedkeuringsflow. Hierin kan iedere lokale bibliotheek inloggen en kiezen uit de voor hen beschikbare materialen. Vervolgens worden deze in de editor opgemaakt binnen de huisstijl van Bibliotheek AanZet. Gebruikers zijn bibliotheekmanagers en hebben dus geen achtergrond in opmaakprocessen, maar de applicatie is zo intuïtief dat dit geen probleem is.

Details:

  • Marvia omgeving in look and feel Bibliotheek AanZet
  • 10+ users
  • 10 templates: Posters, brochures, flyers
  • Goedkeuringsflow
  • DPI checker voor kwaliteit foto’s
  • Management reporting