Winnaar op het Mediapark Jaarcongres

mpjc

Op woensdag 10 juni zijn de vijf start-ups bekend gemaakt die zich tijdens het Mediapark Jaarcongres mogen presenteren aan een volle zaal en een panel van investeerders. Voorafgaand krijgen ze een pitchtraining en videoportet aangeboden door de Media Academie.

Naast keynote spreker Gerd Leonhard (mediafuturist en schrijver) zijn we bijzonder trots dat zowel Minister Ronald Plasterk als Staatssecretaris Frank Heemskerk acte de presence geven op het Mediapark Jaarcongres. Staatssecretaris Heemskerk zal onder andere ingaan op de plek die de Nederlandse media industrie inneemt in de internationale economie. Minister Plasterk sluit het Mediapark Jaarcongres af met een speech waarin hij het mediabeleid toelicht.

Er zijn natuurlijk ook veel ondernemers die hun verhaal vertellen op het MPJC. Neem bijvoorbeeld Dominique Weesie, voorheen van geenstijl en nu de man van Powned, opgericht uit onvrede met het huidige publieke bestel. Op het MPJC lichten zij hun strategie toe om meer levendigheid te brengen in het Hilversumse. Daarnaast wordt Marc van der Chijs van Spill Games Asia geïnterviewd over zijn ervaringen als internationale ondernemer.

Verder met oa Joost Karhof (Nova), Henk Hagoort (Publieke Omroep), Arian Buurman (Ster), Frans de Vries (Advance), Willem Sijthoff (FD, BR), en vele anderen.