Nieuwe features

De afgelopen periode heeft er een grote release plaatsgevonden. Hiermee zijn onze oplossingen met elkaar geïntegreerd en worden deze vanuit 1 omgeving aangeboden: het nieuwe Marvia framework.

Screen Shot 2015-11-25 at 14.43.27

Hierdoor kunnen we sneller en eenvoudiger met externe (data)bronnen koppelen zoals CRM- & kassasystemen. Naast deze release zijn er de afgelopen tijd een aantal mooie nieuwe features opgeleverd:

Schalen van templates: Steeds vaker zien we dat de gemaakte uitingen binnen Marvia in verschillende formaten gepubliceerd worden. Om op deze flexibiliteit in te spelen hebben we het proportionele schalen van templates ontwikkeld. Hiermee kun je de gemaakte uitingen in verschillende formaten opslaan en ben je in een paar seconden dus klaar met publiceren!

Management Reporting: Natuurlijk wil je zicht en grip op hoe je gebruikers nu met Marvia werken en wat voor hen effectief is. Met onze management reporting krijg je inzicht op de activiteiten binnen onze software. Je kunt hierbij denken aan welke assets het meest gedeeld worden, hoe de onderlinge verdeling is tussen de gemaakte uitingen etc. Deze reporting functionaliteiten gaan we de komende maanden alleen nog maar meer uitbreiden.

Uitbreiding upload capaciteit: Wegens het intensieve gebruik van ons DAM systeem hebben we het verzoek gekregen om de uploadcapaiteit uit te breiden. Dit is onlangs gedaan en je kunt nu ongestoord tot 3GB aan bestanden tegelijk uploaden.

Tags toevoegen: Hiermee kun je je assets eenvoudig taggen en het archiveren, delen  en zoeken binnen Marvia gemakkelijker maken.

Vervaldatum assets: Veel van de assets in ons DAM systeem kenmerken zich door afgekochte auteursrechten. Je kunt nu aangeven wanneer deze rechten verlopen op basis van een datum e/o gebruik.

Public channel: Het public channel stelt je in staat om assets voor een groter publiek open te stellen. Je kunt hierbij denken naar het verwijzen op je website naar assets die voor iedereen toegankelijk zijn.

Social media export: het merendeel van onze gebruikers gebruikt onze oplossingen ook om online headers, wallposts en avatars te creeren. Hiervoor hebben we nu de mogelijkheid om deze direct te publiceren op de betreffende social media kanalen.

Visualisatie verspreidgebied: voor diegene die haar gemaakte marketingcampagnes via het HaH kanaal willen verspreiden, bieden we nu de mogelijkheid om dit via een interactieve landkaart te doen waarbij je direct zicht hebt op je postcodegebieden, de aantallen en (indien gewenst) ook de bijbehorende kosten.

Deze ontwikkelingen hebben ook tot performance verbeteringen geleidt: iets wat nonstop op onze agenda blijft staan. Mocht je over bovenstaande functionaliteiten meer willen weten of zijn er zaken die je juist mist en erg graag toegevoegd ziet worden? Neem dan contact met ons op.